reparatii tv

Reparatii televizoare sector 1

Reparatii televizoare sector 1. Ne deplasam  la domiciliul dvs. din sectorul 1  sau va invitam in service-ul nostru autorizat de pe strada Moinesti, din sectorul 6.

Marcus Electronics va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii de reparatii tv:
– reparatii televizoare lcd, led,  3D, 4K, UltraHD, Smart, curbate, OLED, etc;
– reparatii monitoare lcd, led.

Reparam orice brand  sau marca de televizor (inclusiv no name): Akay,  Aiwa, Bluesky, Blaupunkt, Cinex, Clayton, Daewoo, Eurocolor, Eurosky, Eurotech, Eurovision, Grundig, Goldstar, Hiunday,  Hitachi, Horizon, JVC, Megavision, Mivar, Nei, LG, Orion, Panasonic, Philips, Provision, RCA, Teletech, Saba, Sanyo, Star-Light, Samsung, Schneider, Sharp, SmartTech, Sony, Thomson, Teletech, Toshiba,  Vestel, Vision Touch, Vortex, Wellington.

Va punem la dispozitie experienta noastra indelungata si o echipa de specialisti pasionati. Ultilizam  aparatura moderna si piese de calitate. De-a lungul timpului am selectat furnizorii de piese de schimb. Daca doriti, puteti  sa asistati la schimbarea pieselor astfel incat sa nu existe suspiciuni legate de reparatie si de calitatea pieselor folosite, piese care sunt intotdeauna noi. De-a lungul timpului, am castigat increderea clientilor nostri, iar firma noastra este considerata, de catre o companie independenta ce efectueaza verificari pentru calitatea serviciilor, ca fiind un centru de reparatii de incredere.

reparatii televizoare sector 1

Oferim o garantie cuprinsa intre 6 si 12 luni  pentru lucrarile efectuate si explicam aceasta garantie.

Atunci cand nu mai poti opri televizorul din telecomanda, cand se pierde culoarea sau se intuneca imaginea,  cand televizorul nu mai porneste sau cand apar dungi verticale pe ecran, sunt semne clare ca ai nevoie sa apelezi la specialistii nostri.

Cu peste 15 ani de experienta, firma Marcus Electronics este un partener serios si pe termen lung pentru serviciile de reparatii televizoare sector 1 si pentru reparatii electronice diverse.

Consultanta depanare televizoare: gratis

Deplasare pentru reparatii televizoare sector 1:  gratuit

Deplasare la domiciliu clientului din sector 1: gratuita

Pentru deplasarile in afara Bucurestiului costul va fi comunicat telefonic sau prin e-mail.

Constatare: gratuit

Date de contact pentru Reparatii televizoare sector 1:

Ne puteti contacta la telefon: 0720.667.800 0745.410.179 0765.461.357.  Adresa: Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, int. 01, cartier Militari, sector 6, Bucuresti.
sau Mail: reparatielectronice@yahoo.com
Orar de functionare: Luni-Vineri 10:00 – 19:00

Reparatii TV sector 1:


Reparatii TV sector 1