reparatii tv

Reparatii TV sector 6

Ne deplasam gratuit la domiciliul dvs. pentru Reparatii TV sector 6.

Marcus Electronics va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii de reparatii tv:
– reparatii televizoare lcd, led,  3D, 4K, UltraHD, Smart, curbate, etc;
– reparatii monitoare lcd, led.

Reparam orice brand cunoscut sau marca mai putin cunoscuta de televizor (inclusiv no name): Akay, Arctic, Bluesky, Blaupunkt, Cinex, Clayton, Daewoo, Eurocolor, Eurosky, Eurotech, Eurovision, Grundig, Goldstar, Hiunday,  Hitachi, JVC, Megavision, Nei, LG, Panasonic, Philips, Provision, Teletech, Saba, Sanyo, Star-Light, Samsung, Schneider,Sharp, SmartTech, Sony, Thomson, Teletech, Toshiba, Utok, Vestel, Vision Touch, Vortex, Wellington.

Inca de la deschidere, Marcus Electronics s-a straduit continuu sa ofere reparatii de calitate. Clienții noștri fideli depind de noi pentru cunoștinte tehnice sau servicii personalizate și ne solicita atenție la detalii. Vom lucra împreună cu dvs. in găsirea soluțiilor adecvate  și vom face tot ce ne stă în putință pentru a readuce echipamentul in starea de functionare optima. Indiferent dacă întâmpinați probleme audio sau aveți nevoie de reparații la ecranul televizorului, sunați-ne și vă putem oferi asistența de care aveți nevoie. Am stocat  piese de schimb pentru o multime de televizoare.  Toate piesele sunt garantate.

Cele mai frecvente  patru probleme cu televizoarele LED sunt urmatoarele:

-Ecranul televizorului nu afiseaza nimic.
În acest caz, cel mai probabil, unitatea de alimentare din interiorul
televizorului LED are probleme. Unitatea de alimentare este responsabilă pentru recepționarea curentului și trimiterea acestuia la toate componentele televizorului. Unitatea de alimentare se poate defecta din cauza varfurilor de curent cand condensatoarele de pe placile de alimentare ajung sa nu mai functioneze. Dacă dezasamblați televizorul cu LED-uri, puteți verifica acest lucru prin detectarea unui condensator care prezintă scurgeri sau este înfundat. Aceste probleme sunt frecvente în televizoarele LED moderne, iar lucrările de reparații sunt destul de simple și rapide. Apelati cu incredere la reparatii TV sector 6.

Reparatii tv sector 6

-Televizorul LED are linii orizontale la pornire.
Cauza  acestei manifestari este intensitatea semnalului scăzut în cablul set-top box, conectat la televizorul LED. Este posibil ca această problemă să nu apară dacă conectați acest set-top box la un televizor vechi. Motivul este că televizoarele mai vechi au nevoie de o putere de intrare mai mică pentru a funcționa. Televizoarele moderne LED necesită semnale de intrare mai puternice. Astfel, trecerea la un set-top box HD va rezolva probabil problema.

-Televizor LED fără ieșire de sunet.
Deconectați televizorul  de la sursa de curent, apoi apăsați și țineți apăsat butonul de alimentare de pe televizorul LED (nu de la telecomandă) timp de 10 secunde. După ce așteptați un minut, conectați televizorul la sursa de curent și apăsați o dată butonul de alimentare. Apoi, încercați o alta iesire audio conectand televizorul la un set de difuzoare externe. Dacă boxele externe funcționează, inseamna ca difuzoarele interne ale televizorului nu funcționează. Dacă nu, este foarte probabil că circuitul integrat audio care comanda difuzoarele interne a eșuat. Este un caz destul de frecvent, deoarece se folosesc circuite integrate ieftine care se încălzesc și se strica. O simpla înlocuire a circuitului integrat audio va rezolva problema.

-Televizorul LED nu se conectează la WiFi.
Primul pas este să localizați dacă problema este în televizor sau în router. Dacă televizorul nu are probleme la conectarea la dispozitivul dvs. mobil, atunci ruterul este probabil defect. Încercați să actualizați firmware-ul routerului. Dacă aceasta nu funcționează, resetați ruterul la setarile originale din fabrică . Ar trebui să dea rezultate.De asemenea, puteți împrumuta un dispozitiv de extindere WiFi și puteți testa dacă televizorul se conectează la internet. Dacă puterea semnalului nu este problema, luați în considerare obținerea unui adaptor USB WiFi pentru televizorul LED.

Motive pentru care sa ne alegeti pentru reparatii TV sector 6:     

1. Peste 15 ani de experienta pentru a va oferi servicii de calitate la preturi corecte.
2. Echipa calificata si oameni specializati, dedicati si profesionisti in tot ceea ce fac.
3. Servicii de reparatii diversificate pe toata gama de aparate electronice atat pentru firme cat si pentru persoane fizice.
4. Aparatura moderna si piese de calitate conforme cu noile standarde in domeniul reparatiilor de aparate electronice.
5. Service autorizat pentru reparatii electronice.
6. Deplasare la domiciliu rapid in Bucuresti (si la cerere in orice localitate) in cazul televizoarelor si cuptoarelor cu microunde. Cost deplasare in Bucuresti: 0 lei.
7. Preturi corecte si reale pentru lucrarile realizate.
8. Rapizi si foarte corecti, un lucru foarte rar in acest domeniu de activitate, suntem firma platitoare de taxe autorizata sa prestam servicii de reparatii electronice.
9. Garantie intre 6 si 12 luni pentru serviciile realizate, explicam detaliat aceasta garantie.
10. Disponibilitate maxima si consultanta specializata pentru toata gama de servicii oferita.
11. Constatare gratuita.

Cu peste 15 ani de experienta in domeniu si cu o echipa de profesionisti, firma Marcus Electronics este un partener de incredere pentru serviciile de reparatii electronice.

Date de contact pentru Reparatii TV sector 6:

Ne puteti contacta la telefon: 0720.667.800 0745.410.179 0765.461.357.  Adresa: Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, int. 01, cartier Militari, sector 6, Bucuresti.
Mail: reparatielectronice@yahoo.com
Orar de functionare: Luni-Vineri 10:00 – 19:00
Regie     Constantin Brancusi     Bd. Constructorilor     Grozavesti     Calea Plevnei     Splai     Prelungirea Ghencea     Veteranilor