reparatii TV Militari

Reparatii TV Militari

Oferim serviciul de Reparatii TV Militari  prin intermediul unei echipe de profesionisti.

Televizorul tau are vreuna dintre urmatoarele manifestari:
-nu porneste de la prima incercare sau nu mai porneste deloc;
-nu se poate opri din telecomanda;
-imaginea este intunecata;
-televizorul pierde culoarea;
-televizorul porneste, are sonor dar nu are imagine;
-imaginea este strabatuta dintr-o parte in alta de dungi luminoase aflate la mijlocul ecranului;
-televizorul nu mai poate receptiona toate programele din grila sau nu este stabil pe post?

Daca da, nu ezita sa ne contactezi. Noi suntem cei care remediem aceste defectiuni cu rapiditate, punctualitate si constiinta profesionala, avand ca obiectiv costuri cat mai scazute pentru clientii nostri.  Efectuam reparatii tv si alte reparatii electronice la  nivel de  componenta  pentru  a reduce costul general.  Ne dorim ca un client care ne trece pragul o data sa revina intotdeauna la noi cu placere.  Ne straduim sa construim relatii pe termen lung, bazate pe incredere.

Pe langa valorile si experienta  indelungata, dispunem de un laborator dotat cu echipamente moderne pentru reparatii TV .  Serviciile noastre de reparatii se adreseaza oricaror marci  de televizoare, cunoscute sau mai putin cunoscute, asa incat va oferim o lista a lor:  reparatii televizoare JVC,   reparatii televizoare Samsung,  reparatii televizoare Panasonic,   reparatii televizoare Philips,  reparatii televizoare LG,   reparatii televizoare Nei,   reparatii televizoare Sony,  reparatii televizoare Sharp,  reparatii televizoare Toshiba,  reparatii televizoare  Horizon,  reparatii televizoare Wellington,  precum si reparatii televizoare pentru oricare din urmatoarele  marci: Arctic, Bluesky, Blaupunkt,   Cinex, Clayton, Daewoo,  Eurocolor, Eurosky, Eurotech, Eurovision, Grundig, Goldstar, reaparatii TV Horizon, Hiunday,  Hitachi,  Megavision, Akai, Provision, Teletech,  Star-Light, Schneider, Saba, Sanyo, SmartTech, Thomson, Teletech,  Utok,  Vestel, Vision Touch, Vortex .
Reparatii TV Militari
Durata de viata a televizoarelor variaza intre 5 si 10 ani, depinzand desigur de diversi factori cum ar fi timpul si conditiile de utilizare. Functionarea in conditii de umiditate crescuta nu este recomandata. Televizoarele OLED sunt predispuse sa aiba o viata mai mica decat alte tipuri, deoarece incorporeaza o multime de materiale organice. Luminozitatea  se degradeaza in timp, iar la OLED se intampla de 3 ori mai repede decat la televizoarele LED. De asemenea, si cele trei culori de baza ale imaginii, albastru-rosu-verde, au de suferit in timp. Modul in care se degradeaza culorile poate sa nu fie uniform (in special la OLED) si atunci TV-ul necesita o recalibrare o data la cativa ani.

Desi producatorii se straduiesc sa ofere televizoare din ce in ce mai performante, se mai poate intampla sa apara erori de proiectare care sa duca la loturi intregi  cu un anumit tip de defectiune. Separat, pot aparea si defectari ale unor componente izolate atat in perioada de garantie, cat si post garantie, cand mai intervine si imbatranirea. Din practica, putem spune ca apelarea la specialistii in reparatii TV este o optiune mai economica decat inlocuirea cu totul a TV-ului si cumpararea altuia nou.

Efectuam reparatii tv pentru orice tip de televizoare  LED,  LCD,  3D,   4K,   Ultra HD,  OLED, QLED, televizoare Smart, televizoare curbate.

Ne deplasam  la domiciliul clientului din Militari care nu  poate veni la noi si efectuam reparatii in service autorizat. Avem  personal cu multa experienta, obtinuta in urma unei practici indelungate in domeniu.
Consultanta pentru depanare televizoare este 0 lei.
Deplasarea la domiciliul clientului din Bucuresti pentru reparatii televizoare este gratuita. Constatarea defectiunilor este 0 lei.
Garantia pentru reparatiile tv facute in service-ul nostru este de 6-12 luni, in functie de vechimea aparatului.

Contacteaza-ne telefonic sau vino in service  pentru reparatii tv Militari  in cele mai bune conditii.  Daca vrei sa ne contactezi pe email, iti raspundem in cel mai scurt timp.

Constatare si deplasare gratuita!   Ne deplasam cu rapiditate oriunde in sectorul 6.

reparatii TV Militari

Date de contact pentru Reparatii TV Militari

Ne puteti contacta la telefon:
0720.667.800 0745.410.179 0765.461.357.
Adresa: Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A,
sc. A, ap. 1, int. 01, cartier Militari, sector 6, Bucuresti.
sau Mail: reparatielectronice@yahoo.com
Orar de functionare: Luni-Vineri 10:00 – 19:00

Uverturii     Bd. Timisoara     Gorjului     Virtutii    Apusului    Bd. Anul 1864    Lujerului    Dezrobirii     Bd. General Vasile Milea