Despre noi

Concepția Marcus Electronics inca de la infiintare este aceea de creare a unui centru de service care  poate să înțeleagă și să îndeplinească nevoile individuale.
Fie că este vorba de un echipament profesional sau de un simplu aparat de uz casnic, avem aceeasi misiune de realizat – de a oferi o rezolvare rapida, un diagnostic concis și servicii pe care vă puteți baza.

Rezolvare rapida: pentru că apreciem și înțelegem importanța echipamentului.

Diagnostic concis: cu cele mai recente echipamente de testare, tehnicienii noștri sunt printre cei mai calificați, avand o experiență îndelungata.

Serviciu pe care vă puteți baza: cu o experiență combinată de peste 18 de ani de electronică digitală și analogică și cu o interactiune constanta cu producători de vârf sau mai putin cunoscuti, suntem aici pentru a vă ajuta.

Afacerea a funcționat in actuala locație din strada Moinesti inca din 2006, angajând personal cu normă întreagă.

Marcus Electronics oferă servicii specializate pentru o gamă largă de produse electronice, mărci pe care le-ați avut și altele pe care nu le-ați avut sau de care nu ati auzit.
Fiind un centru de service specializat, avem de-a face cu o mare varietate de sisteme, insa toate ajung la un numitor comun: pasiunea noastră pentru electronică și aprecierea excelenței.

De-a lungul anilor, compania a câștigat respectul clientilor sai și este considerata de către companii independente de monitorizare a calitatii serviciilor ca fiind un centru de service de incredere.

NU UITA: SC Marcus Electronics SRL inseamna:
– profesionalism si seriozitate;
– incredere si competenta;
– garantarea serviciilor oferite (6-12 luni);
– preturi avantajoase.

Suna chiar acum: 0720.667.800; 0745.410.179; 0765.461.357.
Laborator Bucuresti: Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, int. 01, sector 6, Bucuresti.
Orar de functionare L-V: 10-19
Mail: reparatielectronice@yahoo.com