Reparatii TV

Vrei sa urmaresti emisiunea preferata fara probleme?

Televizorul tau are vreuna dintre urmatoarele manifestari:
-nu porneste de la prima incercare sau nu mai porneste deloc;
-nu se poate opri din telecomanda;
-imaginea este intunecata;
-televizorul pierde culoarea;
-televizorul porneste, are sonor dar nu are imagine;
-imaginea este strabatuta dintr-o parte in alta de dungi luminoase aflate la mijlocul ecranului;
-televizorul nu mai poate receptiona toate programele din grila sau nu este stabil pe post?
Daca da, specialistii nostri iti stau la dispozitie.

Durata de viata a televizoarelor variaza intre 5 si 10 ani, depinzand desigur de diversi factori cum ar fi timpul si conditiile de utilizare. Functionarea in conditii de umiditate crescuta nu este recomandata. Televizoarele OLED sunt predispuse sa aiba o viata mai mica decat alte tipuri TV deoarece incorporeaza o multime de materiale organice. Luminozitatea televizoarelor se degradeaza in timp, iar la OLED se intampla de 3 ori mai repede decat la televizoarele LED. De asemenea si cele trei culori de baza ale imaginii, albastru-rosu-verde, au de suferit in timp. Modul in care se degradeaza culorile poate sa nu fie uniform (in special la OLED) si atunci TV-ul necesita o recalibrare o data la cativa ani.

Desi producatorii se straduiesc sa ofere aparate din ce in ce mai performante, se mai poate intampla sa apara erori de proiectare care sa duca la loturi intregi cu un anumit tip de defectiune. Separat pot aparea si defectari ale unor componente izolate atat in perioada de garantie cat si post garantie, cand mai intervine si imbatranirea. Din practica putem spune ca apelarea la specialistii in reparatii TV este o optiune mai economica decat inlocuirea cu totul a TV-ului si cumpararea altuia nou.

Va invitam in laboratorul nostru dotat cu echipamente moderne pentru reparatii tv. Reparam orice brand cunoscut sau mai putin cunoscut de televizor: Akay, Arctic, Bluesky, Blaupunkt, Cinex, Clayton, Daewoo, Eurocolor, Eurosky, Eurotech, Eurovision, Grundig, Goldstar, Hiunday,  Hitachi, JVC, Megavision, Nei, LG, Panasonic, Philips, Provision, Teletech, Saba, Sanyo, Star-Light, Samsung, Schneider,Sharp, SmartTech, Sony, Thomson, Teletech, Toshiba, Utok, Vestel, Vision Touch, Vortex, Wellington.

Efectuam reparatii tv pentru urmatoarele tipuri de televizore: televizoare LED, televizoare LCD, televizoare 3D, 4K, Ultra HD, Smart sau curbate, OLED.

Ne deplasam  la domiciliul clientului care nu  poate veni la noi si efectuam reparatii in service-ul nostru autorizat. Avem  personal cu multa experienta, obtinuta in urma unei practici indelungate in domeniul reparatiilor de televizoare. Consultanta pentru depanare televizoare este 0 lei.  Deplasarea la domiciliul clientului din Bucuresti este gratuita. Constatarea defectiunilor este 0 lei. Garantia pentru reparatiile tv facute in service-ul nostru este de 6-12 luni, in functie de vechimea aparatului.

Contacteaza-ne telefonic sau vino la service-ul nostru pentru reparatii tv in cele mai bune conditii, rapid si sigur, cu o echipa de profesionisti experimentati. Daca vrei sa ne contactezi pe email, iti raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Constatare si deplasare gratuita!