reparatii tv

Reparatii TV Iuliu Maniu

Suntem o echipa de profesionisti dedicati si oferim cu promptitudine serviciul de Reparatii TV Iuliu Maniu.  Ne deplasam la domiciliul dvs. de pe Bulevardul Iuliu Maniu sau va asteptam in laboratorul  nostru de pe strada Moinesti. Deplasarea, constatarea si consultatia in vederea depanarii sunt gratuite.

Pentru clientii  care au domiciliul sau sediul firmei in Bucuresti ori in imprejurimi, avem posibilitatea sa ne deplasam pentru reparatii televizoare LCD,  LED, 3D, 4K, UltraHD, OLED, QLED sau curbate.

Service-ul nostru este dotat cu echipamente de testare si masurare de ultima generatie. Garantam diagnosticarea corecta a defectiunilor cu scopul remedierii rapide si eficiente a televizoarelor si monitoarelor.

Am aderat la o comunitate de experti tehnicieni, ce se bazeaza pe o cooperare foarte puternica.  In interiorul acesteia se face schimb de experienta si de informatii structurate si concentrate.
Tinem legatura cu producatorii, cu reprezentantele acestora , cu alte ateliere de service specializate.
Clientii nostri pot profita din plin de toate conexiunile pe care le avem  pentru ca oferim o activitate de service competitiva.

In laborator, detinem echipamente  moderne de testare si masurare. Avem  acces la documentatia tehnica a unui numar  mare de modele, lucru ce ne permite diagnosticarea rapida a defectiunilor. De-a lungul timpului am selectat furnizorii de componente de cea mai buna calitate.

Reparatiile, in functie de brand, pe care le realizam sunt: reparatii televizoare Horizon, reparatii televizoare JVC,  reparatii televizoare LG,  reparatii televizoare Nei,  reparatii televizoare Panasonic,  reparatii televizoare Philips,  reparatii televizoare Samsung, reparatii televizoare Sharp, reparatii televizoare Sony,    reparatii televizoare Toshiba,   reparatii televizoare Wellington. De asemenea intervenim pe oricare din urmatoarele marci de TV:  Akay, Arctic, Bluesky,  Blaupunkt, Cinex, Clayton, Daewoo, Eurocolor, Eurosky,Eurotech, Eurovision, Grundig, Goldstar, Hiunday,  Hitachi,  Megavision, Provision, Teletech,  Saba, Sanyo, Star-Light, Schneider, SmartTech,  Vortex,Thomson,  Utok, Vestel, Vision Touch,.

Reparatii TV Iuliu Maniu
Va punem la dispozitie serviciul de  Reparatii TV Iuliu Maniu  in service-ul propriu autorizat, prin personal cu vasta experienta in domeniu.

Oferim garantie intre 6-12 luni  in functie de piesele folosite.

Efectuam operatiuni de depanare tv cu promptitudine, profesionalism si seriozitate. Ne preocupa furnizarea de servicii de calitate pentru a ne fideliza clientii. Realizam si alte tipuri de reparatii electronice. Ne deplasam gratuit si cu rapiditate oriunde in cartierul Militari sau in sectorul 6.

Date de contact pentru Reparatii TV Iuliu Maniu:

Ne puteti contacta la telefon: 0720.667.800 0745.410.179 0765.461.357.  Adresa: Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, int. 01, cartier Militari, sector 6, Bucuresti.
sau Mail: reparatielectronice@yahoo.com
Orar de functionare: Luni-Vineri 10:00 – 19:00