Noi iti redam imaginea de calitate!    

Pe langa faptul ca redam televizorului tau imaginea de calitate pe care ti-o  doresti,   iti oferim inca 10 motive pentru care sa ne alegi:

Experienta,  echipa calificata,  reparatii electronice diversificate,  aparatura moderna,  service autorizat,  deplasare la domiciliu,  preturi decente,  operativitate,  disponibilitate  si  garantie intre 6 si 12 luni pentru lucrarile realizate.

Enumeram mai jos cateva caracteristici de care trebuie tinut cont pentru o imagine de calitate:

CONTRASTUL – extrem de important pentru  pentru un televizor – exprimă in mare parte claritatea şi calitatea imaginii redate. Contrastul se referă la diferenţa de intensitate dintre cel mai luminos alb si cel mai inchis negru pe care un televizor il poate afisa. Contrastul trebuie sa fie cat mai mare.

LUMINOZITATEA – cu căt e mai mare luminozitatea TV-ului, cu atat imaginea este considerata mai buna.  Luminozitatea se masoara in nits, adica in candele pe metru pătrat (cd/m2), această caracteristica a televizoarului măsurand cea mai mare cantitate de lumina care vine de la un ecran ce afişează alb pur. Aproape toate televizoarele LCD au un nivel de luminozitate de 500 cd/m2 sau mai mare. Pentru camerele luminoase se recomanda televizoare cu o luminozitate mai mare de 1000 nits.

TIMPUL DE RĂSPUNS – este și el foarte important, fiind de preferat ca acesta să să fie cât mai mic. Majoritatea televizoarelor LCD au un timp de răspuns de 7-8 milisecunde (ms), dar mai există modele mai vechi cu  16 ms. Pentru vizionarea filmelor si in special pentru cei care folosesc televizoarele pentru  jocuri, timpul de raspuns reprezintă o problemă atunci cănd apare foarte multă mişcare pe ecran.

UNGHIUL DE VIZIBILITATE – din cauza modului in care sunt construite, lumina fiind nevoita sa strabata prin stratul de cristale lichide din interiorul ecranului, imaginea televizoarelor LCD se vede cel mai bine atunci cănd sunteti exact in faţa lor si priviti perpendicular pe ecran. Luminozitatea scade şi culorile se schimbă dacă va mişcati  in lateralele ecranului sau priviti  de sus. Unghiul de vizibilitate trebuie sa fie cat mai mare. Măsurat in grade, unghiul de vizibilitate al unui LCD spune căt de mult va puteţi mişca pe axa orizontala sau pe axa verticala faţă de centrul ecranului, inainte ca imaginea să scada serios in calitate. Multe modele au un unghi de vizibilitate de peste 165 de grade,  unghi care permite o vizualizare  buna  din aproape orice poziţie. La televizoarele mai noi acesta nici nu mai este mentionat, fiind de 178 de grade.

Cu peste 15 ani de experienta in domeniu firma Marcus Electronics este un partener de incredere pentru serviciile de reparatii electronice.

Ne puteti contacta la:
telefon: 0720.667.800,  0745.410.179,   0765.461.357
sau 
Mail: reparatielectronice@yahoo.com

Orar de functionare: Luni-Vineri 10:00 – 19:00